Zavři už tu chlebárnu!

27.01.2021

Startuji nový projekt - Zavři už tu chlebárnu!

Tímto projektem chci ukázat, že i chleba může být prostě skvělý, když se narodí v domácí míse, uzraje nad ústředním topením a ohřeje se ve starém plecháčku v mini-troubě a pak mi to zlato skočí na stůl a provoní celý byt. Sbalím ho do utěrky a pošlu tramvají k Tobě domů ještě ten nebo následující den. 

Dnes se asi nedá uživit jinak než gastronomií...

Tak já to teda také zkusím!

Upeču Vám na zakázku domácí - OPRAVDU POCTIVÝ DOMÁCÍ A VYMAZLENÝ - CHLEBÍK z bílé mouky a přidám do něj vše, co si vyberete (každý ať si sám zhodnotí, co mu voní a nevoní, na co má a nemá koule - pardon, chtěla jsem říct alergii apod.) 

do chlebíku přidávám: 

kmín,

lněné semínko,

konopné semínko,

dýňové semínko,

slunečnici,

sezam,

řeřichu ...

...a nebo taky všechno najednou, co je zrovna ve skříni.

Po Olomouci (dle mapky lokalit) Vám chlebík dovezu až domů - v určené dny zdarma, v jiné dny za příplatek 45 Kč (MHD). Možný je i osobní odběr v Olomouci!

menší chlebík má hodnotu 30 Kč

malinko větší má hodnotu 35 Kč

Každým objednaným a finančně oceněným chlebem přispíváte na mé náklady na bydlení, na sociální, zdravotní a nemocenské pojištění. A také na Tvůj další chlebík a také můj denní chléb. 

Jogínka, sinoložka, lektorka a bylinkářka KT



Je nepřetržitý stav nouze a já zase něco peču - tentokrát chleba a může být Tvůj! Přestože chleba není "můj denní chléb" a "moje chlebárna" (tlumočnická ústa) jsou již dva měsíce zavřená, rozhodla jsem se "nakrmit" či "zahnat hlad" a jak jinak než CHLEBEM. 

Český člověk přece živ je chlebem. Modlíme se za CHLÉB náš vezdejší. Když máš srdce zjihlé, upeč třeba chleba...po cestě roku 2020 nás všechno bolí, tak nabízím chléb se solí...

A když sleduji tu komedii, co poslední měsíce vysílají ve vládě - protože jiné divadelní scény nejsou otevřené - nepřestávám otevírat "chlebárnu" a tak by bylo fajn, do českých hladových břich toužících po "obživě" chlebárnou poslat kousek té nefalšované a v dnešní lží zasmrádlé době polknout sousto -alespoň jedno to poctivé a voňavé sousto - radosti a potěšení z čerstvého a zdravého chleba, na kterém si dal někdo (to jakože já) záležet a užil si jeho zrod tak, jako si Ty můžeš užít jeho voňavou a nefalešnou chuť. A že Ti bude chutnat! Až se po něm zapráší, že ani expiračku nebude potřebovat! Vždyť je pečený doma, s láskou a nadšením a také ze surovin, které si nepotřebují dělat reklamu ani dobré jméno. Žádná éčka, barviva, ani jiné humusy s neznámými názvy, které se v prodávaném chlebu občas objeví...ani žádné mouchy, prach z podlahy a podobně - můj chlebík není z pekáren. 

Podpoření mé činnosti prosím posílejte na účet či předávejte osobně do rukou doručující Vám chlebík.

Vytvořte si webové stránky zdarma!